Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak dodać KD do strzały na METIN5

Nostelon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc na wstępie powiem, że strzały muszą być stare - nowe, które kupimy u NPC nie zadziałają

;)

Wkładamy KD do jakiejkolwiek broni po czym nic nie klikamy. Pojawia nam się napis czy chcemy wsadzić KD nic nie ruszamy.

Przekładamy broń w inne miejsce, lub ją wyrzucamy, a w miejsce, gdzie wcześniej była broń kładziemy strzały, po czym klikamy "TAK" we wcześniejszym komunikacie.

Później dodam filmik

xD

Opublikowano

Ten bug zna chyba każdy szanujący się gracz Metina. To był sposób na bugowanie Pierścieni Doświadczenia na 488 dni. ;-) Gdybyś wstawił ten filmik to byłoby o wiele lepiej, ale szczerze to niepotrzebny poradnik. Taki mini-tut informacja.

Opublikowano

Ja nie słyszałem nigdy o tym, że można wrzucić kd do strzały, a gram w metina bardzo, bardzo długo - to się przyda. Ale z exp ringiem wiedziałem.

Opublikowano

Szczeże ? gram 6 lat w metina i o takim bugu jeszcze nie slyszałem, a znam wiele , nawet sam wiele odkrylem :_)

slabo grasz :) jezeli nie znasz bugu na pd: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...